COATING SPECIFICATIE

FCS PAINT INSPECTION is bij voorkeur betrokken in de begin fase van projecten.  Immers een goed verf technische specificatie is de basis en essentieel voor een succesvol nieuwbouw -en onderhoud project.  Naast een goede verf technische specificatie is ook een Inspectie -en Test plan (ITP) afgestemd op de eisen gesteld in de specificatie van belang.

Een Inspectie -en Test Plan geeft een systematisch overzicht van alle testen en beoordelingen die moeten worden uitgevoerd, wanneer ze worden uitgevoerd, door welke partij ze worden uitgevoerd, volgens welke norm of procedure en wat de goed- en afkeurcriteria zijn. Het gebruik van een Inspectie en Test Plan geeft de coating inspecteur de mogelijkheid om zorgvuldig alle inspectie punten te controleren tijdens de werkzaamheden.

Indien de opdrachtgever een eigen bestaande specificatie heeft dan kunnen wij deze beoordelen en aanpassen voor een aankomend project.

FCS PAINT INSPECTION heeft een ruime ervaring en kan U assisteren bij het opstellen van coating specificaties en Inspectie -en Test Plannen om Uw project succesvol te laten zijn.

Over ons

FCS Paint Inspection gevestigd in Rotterdam is een onafhankelijk verftechnisch inspectie en advies bureau voor conserverings projecten in onder andere de Superjacht, Maritiem, Offshore , Infra en Protective Coating sectoren.

Onze kernactiviteiten

© 2023 FCS Paint Inspection - Creatie & realisatie WebBloxz